testolaktoni (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän tai vähemmän sitä, ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Tarkka määrä lääkettä tarvitset on huolellisesti valmisteltuja. Liian paljon voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia, ottaen liian vähän ei ehkä parantaa kunnossa.

Testolaktoni aiheuttaa joskus pahoinvointia ja oksentelua. Se voi kuitenkin on otettava useita viikkoja tai kuukausia olevan tehokas. Vaikka et alkaa tuntea huonosti, älä lopeta lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Kysy terveydenhuollon ammattilainen keinoja vähentää näitä vaikutuksia.

Jos oksennat pian otettuaan annoksen testolaktoni, tarkistaa lääkäriltä. Saat kuulla ottaako annos uudelleen tai odottaa seuraavan annoksen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

varastointi

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.