testro aq

Testosteroniundekanoaattia on saatavilla vain rajoitetun ohjelma nimeltä Aveed (TM) REMS Program vuoksi vakavan keuhkojen öljyä mikroembolisaatio (POME) reaktiot (halu yskä, hengenahdistus, kurkun kiristäminen, rintakipu, huimaus, pyörtyminen) ja mahdollisesti henkeä -threatening anafylaksia. Nämä reaktiot ovat tapahtuneet aikana tai välittömästi annon jälkeen ja voi tapahtua milloin tahansa aikana hoidon, mukaan lukien ensimmäisen annoksen jälkeen. Seurata potilaita terveydenhoidon alalla 30 minuuttia jokaisen injektion jälkeen.

Käyttää Testro AQ

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Farmakologiset Class: Androgeenien

Testosteroni injektio käytetään myös naisille, joilla on rintasyöpä, joka on levinnyt muihin kehon osiin (metastasoitunut).

Testosteroni injektio käytetään myös stimuloimaan viivästyneen murrosiän miespuolinen teini.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin. Aveed® tuotemerkki on käytettävissä vain rajoitetussa jakelussa ohjelma nimeltään Aveed® REMS ohjelmaa.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Testro AQ

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Depo®-testosteroni alle 12-vuotiaita. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Aveed® lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Vaikka Delatestryl® voidaan käyttää lyhyen aikaa tietyissä uros teini hoitoon viivästynyt murrosikä, X-ray tentit käsien ja ranteiden mies teini tulisi tehdä joka 6. kuukausi saadessaan tätä lääkettä.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille testosteronia injektio ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin sydämen tai eturauhasen ongelmia (myös laajentuneen eturauhanen), mikä voi edellyttää varovaisuutta, jos potilas tätä lääkettä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät testosteronia. Se ei voi olla ominaisia ​​Testro AQ. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä sairaalassa tai klinikalla. Tämä lääke annetaan laukaus lihakseen (yleensä pakaroihin). Tämä lääke on annettava kiinteän aikataulun. Varmista, että pitää kaikki tapaamisista.

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tätä lääkettä ei saa käyttää naiset, jotka ovat raskaana tai saattavat tulla raskaaksi. Testosteroni voi aiheuttaa sikiövaurioita, jos raskaana oleva nainen joutuu kosketuksiin lääkkeen kanssa. Varmista, että lääkäri tietää, jos seksuaalinen kumppani on raskaana. Jos raskaus alkaa, kun käytät tätä lääkettä, kerro heti lääkärille.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia keuhko ongelma nimeltä keuhkojen öljyä mikroembolisaatio (POME). Kerro lääkärille heti, jos sinulla on yskää tai halu yskä, huimaus, pyörtyminen, hengitysvaikeuksia, hikoilu, kiristäminen kurkun, tai rintakipua.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat lääkettä.

Tämä lääke saattaa lisätä eturauhassyövän riskiä, ​​erityisesti vanhemmilla miehillä. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla on eturauhasen syöpä, tai jos jollakin perheellä on eturauhasen syöpä.

Oikea käyttö testosteroni

Tämä lääke voi aiheuttaa veren hyytymistä ongelmia. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on kipua, punoitusta, turvotus tai käden tai jalan, hengenahdistusta, teräviä kipuja rinnassa tai hengitysvaikeuksia.

Joissakin tapauksissa tämä lääke voi vähentää määrää siittiöiden miehiä ja vaikuttaa niiden kykyyn saada lapsia. Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin käytät tätä lääkettä, jos aiot olla lapsia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Tämä lääke voi aiheuttaa turvotusta rinnat (gynekomastia) ja rintojen kipu joillakin potilailla. Jos sinulla on kysyttävää, keskustele lääkärin.

Depo®-Testosteroni sisältää bentsyylialkoholia, joka voi aiheuttaa vakavia reaktioita vastasyntyneen, ennenaikainen tai alhaisen syntymäpaino pikkulasten. Tarkista lääkäriltä, ​​jos olet huolestunut.

Tämä lääke voi aiheuttaa muutoksia kolesterolia ja rasva-arvot. Jos näin käy, lääkäri voi määrätä lääkettä säätää kolesteroli ja rasvat. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolissasi.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Testro AQ

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

Testro AQ Side Effects

Testro AQ (testosteroni)

CSA Aikataulu 3 Kohtalainen väärinkäytön riski

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Hypogonadismi, Mies testosteroni, AndroGel, Axiron, HCG, Depo-testosteroni, Testim

Viivästynyt murrosikä, mies testosteroni, Depo-testosteroni, Methyltestosterone, Delatestryl, Testopel

Rintasyöpä, lievittävä estradioli, tamoksifeeni, Premarin, testosteroni, Estrace, Megace

Synnytyksen Rintojen Pain testosteroni, Depo-testosteroni, Methyltestosterone, Testopel, Android

 tai mennä liittyä Testro AQ tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.