theernment tutkijat kuvaavat, miten immuunijärjestelmän solujen parvi vammojen ja infektioiden

Tausta

Tulokset Study

theernment tutkijat ovat kuvanneet miten erikoistuneita immuunijärjestelmän soluja kutsutaan neutrofiilit muodostavat tiukan klustereita haavat tai tartunnan alueilla. Nämä havainnot saattavat mahdollisesti johtaa uusien strategioiden edistää tai häiritä tulehduksellinen immuunivaste. Tutkijat raportoivat tuloksia 26 toukokuu 2013, online-kysymys Nature.

Neutrofiilit ovat infektio-taistelut valkosoluja, jotka kiertävät verenkierrossa ja etsiä merkkejä infektion tai vamman, kuten leikata iholla. Kun nämä solut tunnistavat vaurioita, ne siirtyvät kudoksiin ja muodostaa tiukka, tiheä klustereita-samanlainen hyönteisten parvi-noin sivuston vahingon. Kuhina neutrofiilit tappavat ja sulattaa bakteerit ja auttaa hajottamaan vahingoittunutta kudosta.

Merkitys

Neutrofiilit kommunikoivat toistensa kanssa lähettämällä ja vastaanottamalla eri kemiallisia signaaleja. Neutrofiilien pinta on peitetty yli 30-reseptorit, joista kukin tunnistaa eri tyyppistä signaalin. Vaikka tutkijat ovat kuvanneet miten neutrofiilien exit verisuonia, vähän tiedetään miten he kommunikoivat toistensa kanssa siitä poistumisen jälkeen verenkiertoon ja siirtyä infektio- tai vaurioita.

Seuraavat vaiheet

Tim Lämmermann, Ph.D., ja Ronald Germain, M. D., Ph.D., laboratorion Systems Biology käytetään kehittynyttä mikroskoopilla tarkkailla neutrofiilien käyttäytymistä iholla hiirien annetaan pieniä palovammoja. Tutkijat kirjataan lyhyt s neutrofiilien kuhina normaaleilla hiirillä ja joilta puuttuu eri neutrofiilien proteiineja, kuten pinnan reseptoreihin. He myös tutkittu neutrofiilien parvia imusolmukkeissa hiirten kanssa bakteeri-infektio.

Yhdessä niiden yhteiskäyttäjiä theernment, tutkijat havaitsivat, että neutrofiilit käyttävät lipidi (rasva) kutsutaan LTB4 kommunikoida toistensa kanssa muutaman ensimmäisen solut löytää haavan tai infektio. Tämä lipidi auttaa ohjaamaan solujen kudoksen läpi ja parvi paikalla vahinkoja. Integriinit-molekyylejä, jotka ohjaavat miten solut tarttuvat toisiinsa ja ympäristöönsä-työtä LTB4 ja muita kemikaaleja edistämään vuorovaikutusta keskuudessa neutrofiilien ja tiiviste haavoja.

Viite

Joukkueen tulokset annettava yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten neutrofiilien kommunikoivat keskenään liikkua kudosten ja muodostavat tiukan klustereita vaurioitunut tai tartunnan alueilla. Purkautumassa näistä tapahtumista auttaa tutkijoita ymmärtämään paremmin, miten tulehdusreaktioita esiintyä.

Tutkijat aikovat tutkia ne voivat manipuloida tämän verkon viestinnän vahvistaa immuunivastetta tai kroonisen tulehduksen.

Lämmermann T, Afonso PV, Angermann BR, Wang JM, Kastenmüller W, Parent CA, Germain RN. Neutrofiilien parvia vaativat LTB4 ja integriinit paikoissa solukuoleman in vivo. Nature DOI: 10.1038 / nature12175 (2013)

Laboratorio Systems Biology