theernment tutkijat parantaa mikroskopia tekniikkaa, joka seuraa solujen kudoksissa

Tausta

Tulokset Study

theernment tutkijat ovat kehittäneet mikroskopia tekniikkaa, joka kykenee tunnistamaan, paikallistamiseen, ja määrällisesti monia erilaisia ​​immuunijärjestelmän soluja kokonaan kudoksissa. Tämä tekniikka voi tutkijat voivat paremmin ymmärtää immuunijärjestelmän solujen käyttäytymistä levossa ja vasteena ärsykkeen, kuten infektio, rokottaminen tai syövän etenemistä. Menetelmä näkyy tutkimuksessa verkossa vuonna 2 elokuu kysymys Immunity.

Immuunijärjestelmä koostuu satoja erilaisia ​​immuunijärjestelmän soluja. Tutkijat perinteisesti luonnehtia näitä soluja on heidän erilaisten vasta koodattu fluoresoivia väriaineita. Vasta-aine-leimatut solut analysoidaan sitten käyttäen erityistä tekniikkaa kutsutaan virtaussytometrialla. Vaikka tämä lähestymistapa on auttanut tutkijoita ymmärtämään paremmin monimuotoisuutta solujen osallistuvien immuunivaste, se vain avulla tutkijat tutkia yksittäisten solujen uutetaan kudoksesta. Virtaussytometria ei salli tutkijat oppia sijainti solujen kudosten tai ymmärtää, miten eri solut ovat vuorovaikutuksessa keskenään tai niiden ympäristössä.

Merkitys

Konfokaalimikroskopia on tekniikka, jonka avulla tutkijat voivat tarkastella solujen koko kudoksissa. Tähän asti tämä lähestymistapa on rajoittava, koska se oli vaikea tulkita tietoja, jos tutkijat yrittivät käyttää enemmän kuin muutama solu-merkintöjä väriaineita kerralla. Tämä rajoitus on estänyt tutkijat käyttävät samaa yhdistelmiä leimattujen vasta-aineiden tunnistamiseksi osajoukkoja solujen kudosleikkeiden, joita käytettiin virtaussytometrialla. Yksi menetelmä toteutuksessa käyttökelpoinen kudoksen värjäytymistä paljon vasta-aineiden on aiemmin raportoitu, mutta se on hyvin aikaa vievää ja vaatii erikoistunutta instrumentoinnin, jota ei ole laajalti saatavilla.

Seuraavat vaiheet

Tekniikka hiottu jonka theernment joukkue, nimeltään histo-taussytometrillä avulla tutkijat voivat käyttää peräti kahdeksan väriaineita (tällä hetkellä) löytää erityisiä soluja koko kudoksessa yhdistämällä konfokaalimikroskopia ja erikoistunut kuva-analyysi. Tämä menetelmä suoritetaan yleisesti saatavilla olevia laitteita ja ohjelmistoja, ja näin voidaan käyttää helposti muut tutkimuslaitokset.

Histo-cytometry kehitettiin Michael Gerner, Ph.D., jälkeisten stipendiaatti vuonna theernment laboratorion Systems Biology johtama Ronald Germain, M. D., Ph.D. Voit testata tekniikkaa, tutkimusryhmä tutki monenlaisia ​​immuunisolujen imusolmukkeissa hiiren.

Viitteet

Ne tunnistettiin ensimmäisen kerran suuret immuunijärjestelmän solujen populaatioita imusolmukkeiden (lymfosyytit), ja sitten visualisoida immuuniaktivaatiota yhden tyypin lymfosyyttien, T-solujen, vasteena rokotukseen. Seuraavaksi joukkue käytetty histo-cytometry paikantaa tiettyjä osia immuunisolujen kutsutaan dendriittisolut, jotka myös löytyvät imusolmukkeisiin. He havaitsivat, että tietyt osajoukot dendriittisolujen näyttävät ensisijaisesti oleskella tietyillä alueilla imusolmukkeiden, vastakohtana missäkin päin kudoksessa. Koska osajoukot dendriittisolujen on erilaisia ​​rooleja immuunivasteen aikana, joukkueen löydökset antavat silmiinpistävää näyttöä siitä, että seutukunnissa imusolmukkeisiin voidaan erikoistuneita aiheuttamaan tietynlaisia ​​immuniteetin.

Histo-cytometry on parannus nykyiseen mikroskopiatekniikoilla, jonka avulla tutkijat voivat tunnistaa ja tutkia useita immuunijärjestelmän solutyyppejä niiden luonnollisessa ympäristössä. Tämä menetelmä voisi lopulta auttaa parantamaan ymmärrystä siitä, miten tällaiset solut reagoivat rokotteeseen, auttaen valmistajia tehostaa. Histo-cytometry voitaisiin myös käyttää tutkittaessa immuunijärjestelmän solujen sisällä Tuumorinäytteiden. Se tietää, mitä immuunisolujen yhdistävät kasvain, lääkärit voisivat tehdä parempia päätöksiä käyttämällä terapeuttisia jotka estävät tai stimuloivat tiettyjä solutyyppejä taistelemaan syöpää.

Koska menetelmä perustuu ohjelmistoja ja mikroskopian laitteet osoitteessa tutkimuslaitokset ulkopuolella theernment, joukkue toivoo histo-cytometry tekniikkaa voidaan helposti hyväksytään muut labs kiinnostuneita solujen lokalisointi ja määrän kokonaan kudoksissa. He ovat jo suunnitteilla kumppanuuksia otherernment tutkijat ja tarkastella tämän julkaisun ensimmäisenä askeleena jakamaan menetelmällä suurempi tiedeyhteisön.

Gerner MY, Kastenmuller W, Ifrim I Kabat J, Germain RN. Histo-cytometry: menetelmä erittäin multiplex kvantitatiivinen kudosten kuvantamisen analyysin soveltaa dendriittisten solujen alaryhmälle mikro-anatomy imusolmukkeissa. Koskemattomuutta. 02 elokuu 2012 (online-ahead of print).

Dr. Germainin Lab