theernment tutkimus mikrobilääkeresistenssiä

Basic Research-Understanding Miten Resistance Tapahtuu

Nopea diagnoosi on kriittinen

theernment tekee ja tukee tutkimusta mikrobilääkeresistenssiä. Koska useimmat bakteerit, virukset ja muut mikrobit lisääntyvät nopeasti, ne voivat nopeasti kehittyä ja kehittää vastustuskykyä mikrobilääkkeiden. Overusing tai väärinkäyttäjät mikrobilääkkeiden tehdä vastarintaa kehittyä vieläkin nopeammin.

theernment tukee tutkimusta ymmärtää paremmin, miten mikrobien, erityisesti bakteerien, hankkia ja välittää lääkeresistenssigeenien. Liikakäyttö laajakirjoisten antibioottien voi tehdä lääkkeille vastustuskykyisten bakteerien jopa syvemmässä.

kliiniset kokeet

Kun lääkärit voi diagnosoida joka mikrobi tartuttamisesta potilaalle, ne voivat määrätä “laajakirjoinen” antibiootti, joka tappaa monenlaisia ​​bakteereita. Liikakäyttö laajakirjoisten antibioottien voi tehdä lääkkeille vastustuskykyisten bakteerien jopa syvemmässä. Nopeampi diagnostisten testien kehitteillä theernment tuettu tutkijat helpottaa lääkäreiden määrätä lääkettä vastaamaan vika.

Uusien lääkkeiden ja rokotteiden

theernment tukee kliinisten tutkimusten uusien mikrobilääkkeiden ja uusia strategioita käyttää olemassa olevia lääkkeitä. Tavoitteena on löytää hoito-ohjelmien, jotka rajoittavat syntyminen lääkeresistenssin.

theernment tukee yhtiön ja yliopistojen tutkijat, jotka suunnittelevat uusia lääkkeitä ja rokotteita, jotka ovat tehokkaita lääkeresitentteiä mikrobeja.