tiabendatsoli ajankohtainen

Käyttää Tiabendatsolia

Kemiallinen luokka: bentsimidatsoli

Tiabendatsoli paikallisia valmisteita käytetään hoitoon ihosairaus nimeltä ihon toukka migrans (hiipivä purkaus). Ihon toukka migrans johtuu koira ja kissa HOOKWORM toukkia. Nämä toukat aiheuttavat hitaasti liikkuvat Burrows tai tunneleita ihossa. Tämä voi johtaa kutina, punoitus tai tulehdus pään ympäri Burrows tai tunneleita.

Tiabendatsoli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Ennen tiabendatsoli

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tiabendatsolia seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio tiabendatsoli tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttöä tiabendatsolin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tiabendatsoli ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden Siksi sitä ei saa tiedetä ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä tiabendatsolin vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tiabendatsoli ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tiabendatsoli, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tiabendatsoli, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Oikea käyttö tiabendatsolin

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Levitä tiabendatsoli suoraan, ja noin 5-7,5 cm (2-3 tuumaa) ympäri, hitaasti liikkuvat jokaisen kolo tai tunneliin tekemät toukka mato ihossa.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, käytä tiabendatsolia täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan koko ajan hoidon. Älä unohda yhtään annosta.

Annoksen tiabendatsoli on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tiabendatsolin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tiabendatsoli, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos iho ongelma ei parane muutamassa päivässä, tai jos pesä tai tunnelin edelleen saada pidempään, tarkista lääkäriltäsi.

Ei ole ollut mitään yhteistä tai merkittäviä haittavaikutuksia tiabendatsolilla käytettynä iholla. Jos kuitenkin havaitset haittavaikutuksia, tarkistaa lääkäriltä.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ihon Larva migrans ivermektiini, albendatsoli, Stromectol, Albenza, tiabendatsoli

Varotoimet Vaikka käyttäminen tiabendatsolia

Dracunculiasis metronidatsoli, Flagyl, Mebendatsoli, Vermox, tiabendatsoli

Strongyloidiaasi ivermektiini, albendatsoli, Stromectol, Albenza, tiabendatsoli

Piiskamato Infektio albendatsolia, Mebendatsoli, Vermox, Albenza, tiabendatsoli, Emverm

tiabendatsoli Side Effects

tiabendatsoli