Ticlid

Tiklopidiinihydrokloridi voi aiheuttaa hengenvaarallisia hematologisia haittavaikutuksia, kuten neutropenia / agranulosytoosi, tromboottinen trombosytopeeninen purppura (TTP) ja aplastinen anemia. Hematologiset haittavaikutukset ei voida luotettavasti ennustaa havaittujen demografiset tai kliinisiä tekijöitä. Ensimmäisten 3 kuukauden hoito potilailla, jotka saavat tiklopidiini on näin ollen Hematologisesti ja kliinisesti tarkkailtava neutropenian tai TTP. Jos tällaista näyttöä on nähtävissä, tiklopidiini on lopetettava välittömästi.

Käyttää Ticlid

Terapeuttinen luokka: aggregaation estäjät

Farmakologiset luokka: ADP: n aiheuttamaan Aggregation Inhibitor

Aivohalvaus voi ilmetä, kun veren virtaus aivoihin keskeytyy veren hyytymistä. Tiklopidiini vähentää riskiä, ​​että haitallinen veren hyytymistä muodostaa, estämällä tiettyjen verisolujen paakkuuntumista yhteen. Tämä vaikutus tiklopidiinin voi myös lisätä mahdollisuus vakavia verenvuotoja joillakin ihmisillä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan käytöstä tiklopidiinin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ennen Ticlid

Tämä lääke on testattu ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Myös kerro lääkärille, jos olet joskus ollut ongelmia kutsutaan tromboottinen trombosytopeeninen purppura (TTP). Tämä ongelma saattaa uusiutua, jos otat tiklopidiini.

Tiklopidiini tulee ottaa ruoan kanssa. Tämä lisää määrä lääkettä, joka imeytyy elimistöön. Se voi myös vähentää mahdollisuutta vatsavaivoja.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Tiklopidiini ei toimi oikein, jos kestää vähemmän sitä kuin suunnattu. Ottaen enemmän tiklopidiinin kuin suunnattu saattaa lisätä vakavien sivuvaikutusten lisäämättä hyödyllisiä vaikutuksia.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että verikokeet tehdään ennen hoidon aloittamista, jossa tiklopidiini, ja toistuvat 2 viikon välein 3 ensimmäisen hoitokuukauden tiklopidiini. Testit ovat tarpeen selvittää tiettyjä sivuvaikutuksia esiintyy. Löytäminen nämä haittavaikutukset aikaisin auttaa estämään heitä tulemasta vakava. Lääkäri järjestää verikokeita tehtävä. Varmista, että et menetä mitään tapaamisia näissä testeissä. Luultavasti ei tarvitse olla veren testattu niin usein kun ensimmäinen 3 kuukauden hoito, koska sivuvaikutukset ovat epätodennäköisempiä tämän ajan jälkeen.

Kerro kaikki lääkärit, hammaslääkärit, sairaanhoitajat, ja farmaseutit menet että käytät tätä lääkettä. Tiklopidiini saattaa lisätä vakavan verenvuodon vaaraa leikkauksen aikana tai joitakin erilaisia ​​hammashoidon. Siksi hoito on ehkä lopetettava noin 10 päivää 2 viikkoa ennen leikkausta tai hammaslääkärin työtä tehdään.

Oikea käyttö Ticlid

Tiklopidiini voi aiheuttaa vakavia verenvuotoja, etenkin loukkaantumisen jälkeen. Joskus verenvuoto kehossa voi tapahtua ilman tietämättä. Kysy lääkäriltä, ​​onko olemassa tiettyjä toimintoja tulisi välttää hoidon aikana (esim urheilua, jotka voivat aiheuttaa vammoja). Myös tarkistaa lääkäriltä välittömästi, jos olet loukkaantunut hoidon aikana tätä lääkettä.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat jonkin seuraavista haittavaikutuksista

Kun lopetat tiklopidiinia, mahdollisuus verenvuoto voi jatkua 1 tai 2 viikkoa. Tänä ajan, edelleen seurata samoja varotoimia, että olet seurannut kun olit lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Ticlid

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Aivoveritulppa / embolia tiklopidiini

Ticlid Side Effects

Ticlid (tiklopidiini)