tivorbex

Tulehduskipulääkkeet voivat aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien sydän- verisuonitukoksen sydäninfarkti ja aivohalvaus, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä riski voi suurentua potilailla, joilla on sydän- sairaus tai riskitekijöitä sydän- ja verisuonitautiin. Indomethacin on vasta hoitoon perioperatiivisena kipu asettaminen sepelvaltimon ohitusleikkauksen (CABG). Tulehduskipulääkkeet voivat myös aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien ruoansulatuskanavan haittavaikutusten erityisesti vanhuksilla, kuten verenvuotoja, haavaumia, ja perforaatio vatsassa ja suolistossa, joka voi johtaa kuolemaan.

Käyttää Tivorbex

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: etikkahappo (luokka)

Indomethacin on myös hoitoon selkärankareuma, joka on niveltulehdus, joka vaikuttaa nivelten ja selkärangan. Tämä lääke voidaan myös hoidetaan kipu- olkapäähän aiheuttama bursiitti tai jännetulehdus.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Tivorbex

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille indometasiinia kapseleiden, jousitus, ja peräpuikkoina lapsilla alle 14-vuotiaita. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Tivorbex ™ kapselia lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta indometasiinia vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäät potilaat saattavat olla herkempiä vaikutuksia indometasiinia kuin nuoremmilla aikuisilla, ja ovat todennäköisesti olla ei-toivottuja sivuvaikutuksia (esim sekavuus, psykoosi) ja ikään liittyvän munuaisten tai vatsavaivoja, jotka voivat edellyttää varovaisuutta ja oikaisu annoksen saavilla potilailla indometasiinia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät indometasiini. Se ei voi olla nimenomaan Tivorbex. Lue huolellisesti.

Saat turvallisen ja tehokkaan käytön tämän lääkkeen, älä ota sitä lisää, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Liian paljon tätä lääkettä saattaa lisätä haittavaikutuksia.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Kun käytetään vaikean tai jatkuvan niveltulehdus, tämä lääke on otettava säännöllisesti määräämät lääkäriltä, ​​jotta se auttaa. Tämä lääke alkaa yleensä toimia 1 viikon kuluessa, mutta vaikeissa tapauksissa jopa kaksi viikkoa tai jopa pidempään voi kulkea, ennen kuin alkaa tuntea paremmin. Myös useita viikkoja voi kulkea ennen kuin tunnet koko lääkkeen vaikutuksille.

Ravista oraalisuspensiopulloa hyvin ennen käyttöä. Mittaa lääke merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

On parasta käyttää tätä lääkettä ruoan kanssa.

Tarkista lääkäriltä ennen kuin muuttuvat annostusmuodoissa (esim kapselit, jousitus). Nämä muodot ovat hyvin erilaisia ​​keskenään.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Oikea käyttö indometasiinin

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Lääkäri voi suositella seuranta verenpaineen lääkkeen käyttämisen ..

Varotoimet Vaikka käyttäminen Tivorbex

Tämä lääke voi nostaa riskiä saada sydänkohtaus tai aivohalvaus. Tämä on todennäköisempää henkilöillä, jotka jo sydänsairaus. Ihmiset, jotka käyttävät tätä lääkettä pitkään voi olla suurempi riski.

Tämä lääke voi aiheuttaa verenvuotoa vatsassa tai suolistossa. Nämä ongelmat voivat tapahtua ilman varoitusta merkkejä. Tämä on todennäköisempää, jos sinulla on ollut mahahaava aiemmin, poltat tai alkoholia säännöllisesti, ovat yli 60-vuotiaita, ovat huonossa kunnossa, tai käyttävät tiettyjä muita lääkkeitä (esim steroidi lääketieteen tai verenohennuslääkettä) .

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä hoidon aikana tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista hoidon aikana: rakkuloita, kuorinta, irtoaminen ihoa, vilunväristykset, yskä, ripuli, kuume, kutina, nivel- tai lihaskipu, punainen ihovaurioita, kurkkukipu, haavaumat, haavaumat, valkoiset täplät suussa tai huulilla, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Mahdollisia varoitusmerkeistä joitakin vakavia haittavaikutuksia, jotka voivat ilmetä tämän lääkkeen kanssa voi sisältää musta, tervainen ulosteet, heikentynyt virtsaaminen, vaikeaa vatsakipua, ihottuma, kasvojen turvotus, sormet, jalat tai sääret, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat , epätavallinen painonnousu, oksentelu veren tai materiaalia, joka näyttää kahvia maahan, tai ihon tai silmien keltaisuus. Myös merkkejä vakavista sydämen ongelmat voivat ilmetä esimerkiksi rintakipua, puristava tunne rinnassa, nopea tai epäsäännöllinen syke, epätavallinen punoitus tai lämpöä ihon, heikkous, tai slurring puheen. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat mitään näistä varoitusmerkeistä.

Tämä lääke saattaa myös aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Vaikka tämä on harvinaista, se voi esiintyä useammin potilailla, jotka ovat allergisia aspiriinia tai jollekin steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID). Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Vakavin merkkejä tästä reaktion ovat hyvin nopea tai epäsäännöllinen hengitys, haukkomaan henkeään, vinkuva hengitys, tai pyörtyminen. Muita merkkejä voivat muuttaa värin iho kasvoissa, erittäin nopea, mutta epäsäännöllinen syke tai pulssi, kihelmöivä paukamia iholla, ja turvotusta tai turvotusta silmäluomien tai silmien ympärillä. Jos näitä vaikutuksia ilmenee, saada hätätilanteessa apua heti.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden loppuvaiheessa voi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai hoidon jälkeen. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Tivorbex Side Effects

Tivorbex (indometasiini)

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Vaikka ottaa nukkumaan mennessä, se voi aiheuttaa joillekin ihmisille uneliaisuutta tai vähemmän hälytys johtuvat. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset, kerro lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Se voi olla tarpeen voit lopettaa hoidon hetkeksi tai vaihtaa eri tulehduskipulääkkeet ennen menettelyn.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka Useita Riski riippuu käytöstä

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiini, diklofenaakki, Norco, fentanyyli, Celebrex, morfiini, Vicodin, Voltaren, lidokaiini ajankohtainen, Dilaudid, difenhydramiini ajankohtainen, OxyContin, Parasetamoli

 tai mennä liittyä Tivorbex tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.