Tobradex: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Tobradex?

Deksametasoni on steroidi. Deksametasoni oftalminen hoidetaan turvotusta liittyy bakteeri-infektioita silmän.

Tobradex hoidetaan bakteeri-infektioita silmät.

Tobradex voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin lääkitystä oppaassa.

Tärkeää tietoa

Ota yhteys lääkäriin, jos oireet alkavat pahentua tai jos et näe mitään parannusta kunnossa muutaman päivän jälkeen.

Älä koske pipetillä tai putken aukko mihin tahansa pintaan, kuten silmiin tai käsissä. Pipetillä tai putki aukko on steriili. Jos se saastuu, se voi aiheuttaa tulehduksen silmässä.

Kevyesti sisäpuolelle kulmassa silmään (lähellä nenä) jokaisen pudota estää nesteen valumisen alas repiä kanava.

Älä käytä Tobradex jos sinulla on virus- tai sieni-infektio silmässä. Sitä käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon bakteereja vain. Ei tiedetä, onko Tobradex on haitallista sikiölle. Älä käytä Tobradex keskustelematta ensin lääkärin kanssa, jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko tobramysiiniä tai deksametasoni erittyy äidinmaitoon. Älä käytä tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärin kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

Mitä pitäisi keskustella minun lääkäri ennen?

Käytä Tobradex silmätipat tai voidetta täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Jos et ymmärrä näitä ohjeita, kysy apteekista, sairaanhoitaja tai lääkäri selittämään ne sinulle.

Pese kädet ennen ja jälkeen käyttämällä silmätippoja tai voidetta.

Soveltamaan silmätipat

Ravista pisarat varovasti olla varma lääke on hyvin sekoitettu. Kallista päätä taaksepäin hieman ja vedä alaspäin alaluomea. Sijoita tiputin yllä silmään. Katso ylös ja pois pipetillä. Purista pudota ja sulje silmä. Kevyesti sisäpuolelle kulmassa silmään (lähellä nenä) noin 1 minuutti estävät nesteen tyhjennys alas repiä kanava. Jos käytössä useampi kuin yksi tippa samaan silmään, toista prosessi noin 5 minuutin välillä tippaa. Jos käytät tippoja molempiin silmiin, toista prosessi toiseen silmään.

Soveltaa voidetta

Pidä putki kädessäsi muutaman minuutin ajan, jotta se lämpenee niin, että voide tulee ulos helposti. Kallista päätä taaksepäin hieman ja vetää alas varovasti alaluomea. Levitä ohut kerros voidetta osaksi alemman silmäluomen. Sulje silmäsi ja rullaa silmämuna ympäri kaikkiin suuntiin 1 2 minuuttia. Jos haet toinen silmä lääkitystä, jotta ainakin 10 minuuttia ennen soveltamista toisen lääkkeen.

Älä koske pipetillä tai putken aukko mihin tahansa pintaan, kuten silmiin tai käsissä. Pipetillä tai putki aukko on steriili. Jos se saastuu, se voi aiheuttaa tulehduksen silmässä. Älä käytä silmätippa, joka on värjäytynyt tai siinä on hiukkasia. Säilytä Tobradex huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta. Pidä pulloa tai putki oikein rajattu.

Levitä unohtunut annos heti kun muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava ajoitettu annos, jätä unohtunut annos väliin ja levitä seuraavaan ohjeiden mukaan. Älä käytä kaksinkertaista annosta tämän lääkityksen.

Yliannostuksen Tobradex on epätodennäköistä. Jos et epäilet yliannostuksen tai jos lääkitys on nautittu, ota yhteys ensiapuun tai Myrkytystietokeskukseen neuvoa.

Älä koske pipetillä tai putken aukko mihin tahansa pintaan, kuten silmiin tai käsissä. Pipetillä tai putki aukko on steriili. Jos se saastuu, se voi aiheuttaa tulehduksen silmässä. Ole varovainen ajo, toimivat koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Tobradex voi aiheuttaa näön hämärtymistä. Jos koet näön hämärtyminen, välttää nämä toimet.

Jos piilolinssejä, kysy lääkäriltäsi voitko käyttää niitä hoidon aikana Tobradex. Levittämisen jälkeen lääkitys, odota vähintään 15 minuuttia ennen kuin laitat piilolinssit, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Älä käytä muita silmätippoja tai lääkkeitä hoidon aikana Tobradex ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Vakavia haittavaikutuksia ei odoteta tapahtuvan käytön Tobradex.

Jotkut poltto, pistely, ärsytys, kutina, punoitus, näön hämärtyminen, silmäluomien kutina, silmäluomen turvotusta tai valonarkuutta saattaa esiintyä.

Tämä ei ole täydellinen luettelo Tobradex sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Älä käytä muita silmätippoja tai lääkkeitä hoidon aikana Tobradex ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Ennen Tobradex, kerro lääkärille, jos olet ottaen suullisen steroideja lääkitys kuten prednisonia (Deltasone, Orasone, muut).

Miten käytän Tobradex?

Lääkkeet, joita ei mainita tässä voi myös vuorovaikutuksessa Tobradex. Keskustele lääkärin ja apteekista ennen minkään reseptiä tai over-the-counter lääkkeitä, myös kasviperäisiä tuotteita.

5.02.4 / 12/2009 4:41:19

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Sidekalvotulehdus, Bakteerien siprofloksasiini oftalmiset, atsitromysiini oftalmiset, levofloksasiini oftalmiset, erytromysiini oftalmiset, gentamysiini oftalmiset, tobramysiini oftalmiset, moxifloxacin oftalmiset

Keratitis prednisoni, triamsinoloni, deksametasoni oftalmiset, Decadron, Lotemax, kortisoni

Uveiitti triamcinolone, deksametasoni oftalmiset, atsatiopriini, atropiini oftalmiset, Imuran, kortisoni, Durezol

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Mitä pitäisi välttää?

Tobradex sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Tobradex?

Tobradex (deksametasoni / tobramysiiniä oftalmologiset)