tolatsamidia (suun kautta) varotoimenpiteet

Lääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varmista, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos alkaa ottaa rintakipu tai epämiellyttävä tunne, pahoinvointi, kipu tai epämukavuus käsivarsissa, leuan, selkä, tai kaulan, hengenahdistus, hikoilua, oksentelua, kun käytät tätä lääkettä. Nämä voivat olla oireita vakava sydänsairaus, kuten sydänkohtaus.

On erittäin tärkeää noudattaa tarkasti mitään ohjeita terveydenhuollon joukkue noin

Liika tolatsamidia voi aiheuttaa matalaa verensokeria (hypoglykemia), kun sitä käytetään tietyin edellytyksin. Oireita alhainen verensokeri on käsiteltävä ennen niiden johtaa tajuttomuuteen (ohimennen). Eri ihmiset saattavat tuntea erilaisia ​​oireita alhainen veren sokeria. On tärkeää, että opit joka oireita matalan verensokerin sinun on yleensä niin, että voit käsitellä sitä nopeasti ja soittaa joku oman terveydenhuollon tiimin heti kun tarvitset neuvoja.

Oireita alhainen verensokeri ovat ahdistuneisuus, käyttäytyminen muuttuu samanlainen Humalajuomisen, näön hämärtyminen, kylmä hiki, sekavuus, viileä, kalpea iho, vaikeus ajattelu, uneliaisuus, kova nälkä, nopea syke, päänsärky (jatkuvat), pahoinvointi, hermostuneisuus, painajaiset , levoton uni, vapina, puheen puuroutuminen tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Jos oireita alhainen verensokeri ilmetä, nauti glukoositabletteja tai geeliä, maissisiirappia, hunaja, tai sokeripaloja tai juoda mehua, ei-ruokavalio virvoitusjuoma, tai sokeria liuotetaan veteen. Myös tarkistaa veren alhaisen verensokerin. Glukagoni käytetään hätätilanteissa, jos vakavia oireita kuten kouristuksia (kouristuksia) tai tajuttomuus esiintyä. Onko glukagonin kit saatavilla, sekä ruiskulla tai neula, ja osaa käyttää sitä. Perheenjäseniltäsi tulisi myös tietää, miten sitä käytetään.