totuus liikunta ja laihtuminen

Jos olet treenannut ja syöminen vähemmän kaloreita mutta ylimääräistä kiloa ei liiku, voi olla miettimättä, miksi että näennäisen yksinkertainen strategia ei toimi.

Totuus on ehkä todellisuutta tarkistaa mitä odottaa liikunnasta.

Ei ole kiertää oman välilehden kaloreita ja kaloreita ulos.

Lihavilla potilailla Robert Kushner, MD, kliininen johtaja Northwestern Kattava Centerin liikalihavuudesta, kohtelee usein kertoa hänelle he eivät näe tuloksia he haluavat käyttää.

“He sanovat,” olen ollut kolme päivää viikossa 30 minuuttia viimeiset kolme kuukautta, ja olen menettänyt 2 kiloa. On jotain vikaa aineenvaihdunta, ‘ “, hän sanoo.

Kushner kertoo potilaat että liikunta on erittäin hyvä niille, mutta laihtuminen, hän korostaa alkaen terveellistä ruokavaliota. “Ensin täytyy saada käsitellä ruokavaliota”, Kushner sanoo. “Kun olet laihdutus ja tuntea paremmin ja saada kevyempi jalat, siirrämme enemmän ja enemmän kohti on enemmän liikuntaa. Sitten elää fyysisesti aktiivista elämäntapaa varten loppuelämäsi tulee olemaan tärkeä pitämällä painon pois .

Muut asiantuntijat ovat menestyneet myös liikunnan varhain. Mutta ne korostavat, että määrä liikuntaa on avain.

James O. Hill, FT, johtaja Center for Human Nutrition yliopiston Colorado Denver, sanoo, että on helpompi leikata 1,000 kaloreita paisunut ruokavalion kuin polttaa 1000 kaloria liikunnan avulla. “Mutta on monia, monia tutkimuksia, jotka osoittavat, että liikunta liittyy laihtuminen kun tehdään tarpeeksi volyymin ja johdonmukaisesti”, hän sanoo. “Se riippuu kuinka paljon teet.

Sillä Pamela Peeke, tiedottaja College of Sports Medicine n “Liikunta on lääkettä” kampanja, kunto on tärkeä osa laihtuminen ohjelma, mutta se syistä, jotka ylittävät kalorien palamista. Hän kehuu sen Ruumiin etuja, jotka auttavat kanssa motivaatio yli kaukokohteisiin.

Peeke pyytää häntä potilaita aloittamaan kävely keinona “juhlia” vartalonsa aktiivisuutta. “Jo vuosia, he ajautunut kehonsa” Peeke sanoo. “Kun ne todellisuudessa käyttävät kehoaan, he voivat alkaa integroida ne takaisin heidän elämäänsä ja käyttää niitä lähteenä kidutuksen tai tuska tai häpeää.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …