trandolapriilista (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Trandolapriilista käytetään yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon korkea verenpaine (hypertensio). Korkea verenpaine lisää työtaakkaa sydämen ja verisuonet. Jos se jatkuu pitkään, sydän ja verisuonet eivät ehkä toimi oikein. Tämä voi vaurioittaa verisuonia aivojen, sydämen ja munuaisten tuloksena on aivohalvaus, sydämen vajaatoiminta tai munuaisten vajaatoiminta. Alentaa verenpainetta voidaan vähentää aivohalvauksia ja sydänkohtauksia.

Trandolapriilista on angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjä. Se vaikuttaa estämällä elimistön ainetta, joka aiheuttaa verisuonten supistumista. Tämän seurauksena, trandolapriili rentouttaa verisuonia. Tämä alentaa verenpainetta ja lisää verta ja happea sydämeen.

Trandolapriilista käytetään sydämen vajaatoiminnan hoitoon. Sitä käytetään myös joillakin potilailla sydäninfarktin jälkeen. Sydäninfarktin jälkeen, jotkut sydänlihas on vaurioitunut ja heikentynyt. Sydänlihaksen voi edelleen heikentää ajan myötä. Tämä vaikeuttaa sydän pumppaa verta. Trandolapriilista voidaan aloittaa ensimmäisten muutaman päivän kuluttua sydäninfarktin lisäämiseksi eloonjäämisaste.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Kapseli; Tablet