transvaginal mesh komplikaatioita: saat faktat

Jokaisella silmän menettely on omat riskit ja hyödyt.

Vuonna 2008 Food and Drug Administration (FDA) varoitti mahdollisesti vakavia komplikaatioita, jotka liittyvät kirurgiset mesh sijoitettu emättimen kautta hoitoon POP ja SUI. Sitten, vuonna 2016, FDA muutti luokittelua kirurgisten mesh korjata POP transvaginaalisesti peräisin kohtalainen riskin laitteen korkean riskin laite.

Tutkimus on osoittanut, että kirurgiset mesh transvaginal korjaamiseen POP voi aiheuttaa komplikaatioita, kuten silmän eroosio, kipu, tulehdus, verenvuoto, kipu yhdynnän aikana, urut rei’itys ja virtsateiden ongelmia. Monet näistä komplikaatioiden vaativat lisähoitoa, kuten leikkaus.

Hoitoon SUI jonka silmäkoko rintareppu myös voi aiheuttaa komplikaatioita, kuten silmän eroosio, infektio ja kipu. Kuitenkin tutkimus viittaa siihen, että komplikaatiot ovat harvinaisia ​​ja lievempiä kuin ovat komplikaatioita kirurgiset mesh transvaginal korjaus POP, ja vaativat harvoin seuranta leikkausta.

Jos olet harkitsee hoitoa varten lantionpohjan häiriö, joka liittyy kirurgiset mesh, varmista, että on terveydenhuollon palveluntarjoajan selittää kaikkia vaihtoehtoja, sekä niiden mahdolliset riskit ja hyödyt. Erityisesti olla tietoinen riskeistä kirurgiset mesh transvaginal korjaus POP, kuten tarvetta lisätä leikkauksen takia mesh liittyviin komplikaatioihin.

Mitkä ovat turvallisuus huolta käyttö kirurgisten mesh hoitoon lantionpohjan sairauksia?

Mitä kysymyksiä minun pitäisi kysyä ennen etsien mesh hoitoa varten lantionpohjan häiriö?