tupakointi savuketta vähemmän – aihe yleiskatsaus

Vähentynyt tupakointi on tietoinen muutos määrän poltat. Se voi valmistaa sinua lopettamaan tupakoinnin myöhemmin, vaikka lopettaa päivämäärä ei tule pitkään aikaan. Alennettu tupakointi on joitakin rajoituksia, ja sen ei pitäisi olla tavoite sinänsä, koska ei ole selvää, että se vähentää terveysriskejä tupakoinnin.

Huom: Erillinen PDQ yhteenvetoja Keuhkosyöpä seulonta, pienisoluinen keuhkosyöpä Treatment, ei-pienisoluinen keuhkosyöpä hoito, ja tupakointi: terveysriskit ja miten lopettaa ovat myös saatavilla; Kuka on vaarassa; Keuhkosyöpä riski on pitkälti funktio ikä yhdistettynä laajaan tupakointi historiaa. Keuhkosyöpä on yleisempää miehillä kuin naisilla, ja niissä alemman sosioekonomisen aseman. Patterns keuhkosyöpään mukaan demografisia ominaisuuksia yleensä voimakkaasti …

Tapoja vähentää tupakointia sisältää seuraavat

Tutkimuksissa, nikotiinikorvaushoitoa lääkkeet auttaneet tupakoitsijoita vähentää tupakoivansa. Mutta käyttäen nikotiinikorvaushoitoa tähän tarkoitukseen ei ole hyväksynyt Yhdysvaltain Food and Drug Administration (FDA). Lääkäri voi antaa sinulle noin käyttämällä lääkettä vähentämään tupakointia.

Ihmiset, jotka tupakoivat vain muutamia savukkeita on enemmän terveysongelmia kuin ihmiset, jotka eivät tupakoi; Ihmiset, jotka leikata savukkeiden määrä he polttavat pyrkivät muuttamaan puuskuttaen malleja, jotta he saavat enemmän nikotiinia pois jokaisen savukkeen. Tätä prosessia kutsutaan nikotiini korvaus; Se voi olla vaikea ylläpitää alennettua tupakoinnin ajan; On parasta käyttää alennettua tupakoinnin askeleena kohti lopettamista, ei itsetarkoitus.

Joka viikko valita joitakin erityisiä savukkeita luopua (esimerkiksi ne, poltat autossa matkalla töihin); Vähitellen välistä aikaa savukkeiden; Savu ainoastaan ​​pariton vai parillinen tuntia; Rajoita tupakointi tiettyihin paikkoihin (ulkopuolella, ei töissä, ei autossa); Odota kuten myöhään kuin mahdollista aloittaa tupakointia; Kokeile menossa yksi päivä ilman tupakointia.