turvallisempaa tuholaistorjunta

Kun näet todisteita torakat kotona, ensimmäinen kaltevuus voi olla tavoitella vahvin bug spray löytyy. Mutta ennen kuin teet, hengittää syvään ja ajatella uudelleen. Vaikka torjunta-aineita todennäköisesti tappaa mitä toivottuja vierailijat infesting kotiin, ne voivat myös olla haitallisia sinulle ja perheellesi.

Mutta kotitalouden tuholaisia ​​voi myös olla vaaraksi perheellesi. Torakat tuottaa allergeenit, jotka voivat laukaista astman ja allergioiden. Hiiren jätökset voivat myös laukaista astman tai allergioita. Kärpäset ja hyttyset voivat kuljettaa bakteereita ja tauteja.

Onneksi on olemassa tapoja hallita tuholaisia ​​ja pitää perheelle, too. Sen jälkeen lähestymistapa nimeltään integroidun torjunnan (IPM) tehdä molempia – ja myös hyödyttää ympäristöä. Tässä muutamia ehdotuksia turvallisempaa tuholaistorjunta.

Ensimmäinen askel IPM on ennaltaehkäisy. Paras tapa torjua tuholaisia ​​on tehdä kodin unappealing heille. Aivan kuten meille, tuholaisia ​​tarvitsevat vettä, ruokaa ja suojaa hengissä, ja jos he eivät löydä näitä kotona, on todennäköistä, he menevät muualle.

Ota nämä vaiheet lannistaa tuholaisia

• Poimi kaikki ruokaroiskeita ja murusia heti.

• Pidä laskurit, taulukot, nieluja, ja lattiat puhdas. Puhdas ja kuiva astiat saatuaan aterioita tai välipaloja.

• Puhdista suuret keittiökoneet, kuten jääkaappien ja uunit. Ruoka roskat voi usein kerääntyä näiden tilojen ja houkuttelevat tuholaisia.

• Säilytä ruoka säiliöt ilmatiiviisti kannet tai jääkaapissa. Jos ruoka on tallennettu pahvilaatikoihin, varmista, että laatikot on sinetöity. Torakat kuten pahvi ja voi päästä avata laatikoita helposti.

• Pidä roskat astiaan tiukka kansi, ja poista roskat usein. Laita ulkona roskakorien niin kaukana talosi kuin mahdollista.

• Fix kotitalouksien vuodot ja puhdistaa kaikki ylimääräinen kosteus laskurit tai nieluja heti. Torakat kuin vesi ja voi uida.