unenpuute ja masennus: mikä on linkki?

masennus Trends

Jos olet diagnosoitu kliininen masennus, voi olla vaikeuksia saada nukkumaan tai pysyä unessa. On syy. On selvä yhteys unen puute ja masennus. Itse asiassa, yksi yhteinen masennuksen on unettomuus tai kyvyttömyys laskevan ja pysyä unessa.

Peräti kolme neljästä naiset kokevat lyhytaikaisia ​​mielialan vaihtelut tunnetaan “baby blues” jälkeen vauva on syntynyt. Mutta lähes 12% kokemusta enemmän vakavia ja pitkäaikaisempia synnytyksen jälkeisen masennuksen; Miten voit kertoa eroa normaalin mielialan muutoksia, jotka vähentääkseen, ja ne, jotka voisi tarkoittaa masennus ja hoidon tarpeen? Miten voit hallita synnytyksen tunteita – onko se vauva blues tai totta masennus – kylmempi, tummempi, ja lisää eristyksissä winte …

Useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä, että aikuiset tarvitsevat seitsemästä yhdeksään tuntia unta yöllä. Mutta ilman masennus, mukaan National Sleep Foundation, keskimäärin vain saa noin 6,9 tuntia. Kun lisäät masennus sekoitus, ongelmat uni pahentaa.

Kyvyttömyys uni on yksi tärkeimmistä merkkejä kliininen masennus. Toinen merkki kliininen masennus nukkuu liian paljon tai oversleeping.

Ottaa unihäiriö ei sinänsä aiheuttaa masennusta, mutta unen puute tekee osansa. Unen puute aiheuttama toisen lääkärin sairauden tai henkilökohtaiset ongelmat voivat tehdä masennusta pahempi. Kyvyttömyys nukkua, joka kestää pitkän aikaa on myös tärkeä vihje siitä, että joku voi olla masentunut.

Kliininen masennus on mielialahäiriö. Se saa sinut surullinen, toivoton, arvoton, ja avuton. Toki me kaikki surullinen tai sinistä ajoittain. Mutta kun surullinen pitkiä aikoja ja tunteet tulla voimakas, masentunut mieliala ja siihen liittyvä fyysisiä oireita voi pitää sinua elää normaalia elämää.

Normaali uni on korjaavat tilassa. Kuitenkin, kun uni häiriintyy tai riittämätön, se voi johtaa lisääntyneeseen jännitystä, valppautta, ja ärtyneisyys.

Fyysinen tai emotionaalinen trauma ja aineenvaihduntaan tai muut sairaudet voivat laukaista unihäiriöitä. Huono uni voi aiheuttaa väsymystä. Väsymys, liikut vähemmän ja joka johtaa laskuun kuntoasi. Lopulta huomaat noidankehä käyttämättömänä ja unihäiriöt, mikä aiheuttaa sekä fyysisiä ja mieliala liittyviä oireita.

Korean uusi email sarja diagnosoimiseksi, hoitamiseksi ja elävät humalahakuisen syömishäiriö