unihäiriöt raskauden aikana – aihe yleiskatsaus

Unihäiriöt ovat yleisiä raskauden aikana. Sleep tutkimukset kertovat, että hormonaaliset muutokset sekä vaiva myöhemmin raskauden, voi hajottaa raskaana olevan naisen unen aikana.

Voit ottaa muutamia yksinkertaisia ​​toimenpiteitä saada paras mahdollinen nukkua raskauden aikana.

Jos sinulla on edelleen ongelmia unettomuus, mennä nukkumaan vasta, kun olet väsynyt, ja päästä sängystä kun olet hereillä keskellä yötä.

Lääkkeitä käytetään harvoin apuna unen raskauden aikana, koska useimmat ovat vaarallisia kasvava vauva. Jos sinulla on uniapnea, jatkuvaa hengitysteiden paine (CPAP) voi olla turvallista käyttää raskauden aikana. Keskustele lääkärisi kanssa hoitovaihtoehdoista.

Ensimmäisen raskauskolmanneksen voi tuoda unettomuus ja yön valveilla. Useimmat naiset tuntevat tarvetta nukut taistelemaan päiväväsymystä ja väsymys; Toisella kolmanneksella taipumus tuntea enemmän normaali monille naisille. Tämä on usein aika parani päivällä energiaa ja vähemmän tarvetta naps; Kolmas raskauskolmanneksen on aika odottaa yhä unettomuus ja yön valveilla. Useimmat naiset herätä 3-5 kertaa yöllä, yleensä koska tällaisten vaiva kuten selkäkipu, virtsaamistarpeen, jalkakrampit, närästys, ja sikiön liikkumista. Oudot unet ovat myös yleisiä viime viikon raskauden. Tarve ottaa päivittäin päiväunia tuoton kuin eräpäivä lähestymistapoja.

Tilaa säännöllisesti liikuntaa, mutta ei sisällä 3-4 tuntia nukkumaan menoa; Pidä säännöllisen unen aikataulu; Pidä päiväunet mahdollisimman lyhyt; Käytä sängyn vain nukkua; Vältä kofeiinia; Harjoittele rentoutumista tekniikoita. (Lisätietoja, stressin hallinta .; vähentää altistumista ääniä, jotka saattavat herättää sinut; Rajata nesteensaannin jälkeen kahdeksantoista vähentää yöllä kylpyhuone vierailut; Prop itsesi ylimääräisiä tyynyjä vähentää kipuja ja särkyjä.