uudelleenarviointia pullovettä

Kuluneen vuosikymmenen aikana, pullotettu vesi on tullut alati läsnä osa elämää. Löydät pulloa Dasani, Polar Spring, Evian tai Aquafina salilla, kassalla linja on ruokakauppaan, toimistossa.

Myynti pulloissa vettä lähes kaksinkertaistui vuosien 1997 ja 2007 oli noin $ 11.5 miljardia dollaria. Vuonna 2007 monet ihmiset maailmassa joi 29 litraa vettä kohden.

Mutta se on alkanut muuttua. Huipusta vuonna 2007 pullotetun veden kulutus laski vuonna 2008, laski 3,8% edellisestä vuodesta. Äskettäin kaupungit, koulut, luonnollinen ruokakauppoja, ja ravintoloita ovat alkaneet “ostaa paikallisia” – tarjoamalla vesijohtovettä sijaan pullotettu – ympäristö- ja taloudellisista syistä. Esimerkiksi monet kaupunginjohtajat kokouksessa Yhdysvaltain pormestarien konferenssin äänesti vaiheittain käytöstä pullotetun veden. Ja yhä useammat yksittäiset kuluttajat ovat seuraavat perässä.

Poimien vesipulloa supermarketista tai kuntosali on nopeaa ja helppoa, mutta se on sen kustannuksia.

Monissa tapauksissa pullovettä vain vesijohtovettä. EWG Raportin mukaan ainakin kaksi jakelijat (Wal-Mart ja Sam n Club) on pohjimmiltaan pullotus ja myynti vesijohtovettä, kun taas monet muut suuret tuotemerkkejä, kuten Dasani ja Aquafina, tislata tai puhdistaa vesijohtovettä heidän tuotteensa. Jos pullo ei sano “lähdevesi” sitä, mahdollisuudet ovat vesi tuli kunnallisen veden lähde.

Useimmissa tapauksissa, sinun ei todellakaan tarvitse ostaa pullotettua vettä. Kunnallinen vesijohtovesi on lähes aina juomakelpoista, asiantuntijat sanovat.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto