vihjeitä etsivät toisen lausunnon syövän hoitoon

Vinkkejä etsii toisen lausunnon syövän hoitoon

13 Kommentteja

Syöpä voi olla monimutkainen diagnosoida ja hoitaa. Getting toinen lausunto auttaa sinua tuntemaan enemmän luottaa oman diagnoosin ja hoitosuunnitelman. Puhutaanpa paras tapa etsiä toista lausuntoa.

On monia syitä, miksi haluat etsiä toista lausuntoa aikana syöpä hoito – ehkä eivät luota nykyisessä lääkärin kykyä hoitaa syöpää, tai olet harvinainen tai epätavallinen syöpä tyyppi, tai syöpä isn ‘t vastaa nykyistä hoitoa.

Toisessa lausunnossa tuo uutta valoa hoitovaihtoehtoja ja antaa sinulle luottamusta, miten edetä oman huolellisesti. Voisit aloittaa mainitsemalla nykyiseen lääkärille, että olet kiinnostunut etsivät toisen mielipiteen. Hahmotella syyt ja olla selvillä siitä, mitä tarvitset. Monta kertaa, he mielelläni jonkun. Jos nykyinen lääkäri on tappiolla, mitä tehdä seuraavaksi omassa hoidossa, ne tulisi suositella tämän automaattisesti.

Voit myös etsiä toisen mielipiteen itse. Tämä on valinta – niin ei tunnu pahalta etsii lisätukea tunne luottavainen oman huolellisesti.

Kun etsii toisen mielipiteen, pitää nämä asiat mielessä

Useimmille toinen lausunto tarjoaa lisää luottamusta siihen, että teet parasta. Jos kuitenkin päätät siirtää hoito toiselle lääkärille, varmista, että olet kommunikoida tämän alkuperäiseen lääkärille.

Mikä tärkeintä on, että olet varma kanssa hoitovaihtoehtoja. Jos tunnet tarvetta ylimääräisiä selkeyttä ja varmuutta, älä pelkää kysyä toista mielipidettä.

Oletko pyytänyt toista lausuntoa? Mikä oli kokemus?

Seuraa minua Twitterissä osoitteessa @ SherylNess1. Osallistu keskusteluun #livingwithcancer.

Kanssa

Sheryl M. Ness, R. N.

Seuraa Twitterissä; @ SherylNess1

Henkilön terveys on liian tärkeä ei saada toisen mielipiteen. Virheet sairaanhoidon voi vain olla vakavia mutta hengenvaarallisia ja viitaten kaltaisen palvelun https://secondopinions.com voi tarjota ratkaisevaa ja kohtuuhintaisia ​​toinen lausuntoja MRI, CT. Röntgenkuvat ja enemmän. Älä jätä mitään ylös mahdollisuus, kun se tulee omalle terveydelle, käytä koodia “354J227HV3” ottaa 15% pois koko tilauksen.

Henkilön terveys on liian tärkeää, että ne eivät saa toista mielipidettä. Tilastot osoittavat, että tuhannet ihmiset loukkaantuvat tai jopa kuolla vuodessa takia hoitovirheiden. Palvelut kuten https://secondopinions.com säätää toiseksi lausuntoja MRI, CT, röntgenkuvat ja muihin tutkimuksiin. Kun Tarvitsin toisen mielipiteen, Secondopinions.com tarjosi kohtuuhintainen palvelu, joka esti minua tulemasta tilastotieto. He antoivat minulle koodin “SY15” ottaa 15% koko tilauksen samoin.

Henkilön terveys on liian tärkeä ei saada toinen lausunto. Tilastot osoittavat, että lääketieteelliset virheet nyt pidetään kolmanneksi yleisin kuolinsyy ja jopa 400K ihmistä kuolee vuosittain seurauksena. Lisäksi monet leikkauksia ja menettelyt suoritetaan ei mainita, ja voidaan välttää. Toisessa lausunnossa voidaan mahdollisesti vähentää riskiä sairastumatta lääketieteellisen virhe ja voi auttaa välttämään vaarallinen leikkaus tai menettelyyn. Löysin äskettäin tämän suuren sivusto https://secondopinions.com jossa määrätään toinen lausuntoja kaikilla lääketieteen ja tulkita kaikenlaisia ​​kuvantamistutkimukset kuten meille MRI, CT, röntgenkuvat. Kun Tarvitsin toisen mielipiteen viime kuussa, Secondopinions.com tarjosi kohtuuhintaisia ​​palvelu minulle, että auttoi pitämään minua tulemasta tilastotieto. He ovat myös olleet uutiset koko maassa. Ole hyvä katsoa tämän äskettäin esitettiin TV News segmentit jossa SecondOpinions.com joissa käsitellään hoitovirheitä ja korostaa pyydettäessä toista lausuntoa: https://secondopinions.com/mediaroom/television-interviews.html.

Vaimoni, Celeste, on juuri diagnosoitu vakavien UPSC … Olemme juuri palannut onkologian käynnin … hän perscribed joiden täydellinen historectomy kun katsot imusolmukkeiden syövän … ongelma meillä on, että hän ei voi suorittaa leikkauksen vasta 17 joulukuu, koska ei ole aukko hyödyntää laproscopy robotti työkalu … kysymykseni on tämä … tahtoa odottamalla 30 päivän päästä leikkauksesta mitään eroa ennustetta?

Toinen lausunto on parasta, mitä olen koskaan tehnyt ystävä. Se löytyy monia asioita; 1. Uudessa sivustot, joissa rintasyöpä oli levinnyt (keuhko) syöpä oli mutatoitunut – tämä testi olisi pitänyt tehdä aikaisemmin (koska aiempi hoito ei toimi ja he koskaan testattu nähdä, jos se oli sama syöpätyyppi) .; 2. 1.2L vettä poistettiin hänen keuhko; 3. Olemme tutkineet tutkimuksissa että hän olisi oikeutettu

En hakea useita lausuntoja, joista yksi käynti Rochester MN noin autologisen kantasolujen siirto kuin hoitovaihtoehto minun multippelin myelooman. Se oli vaikein päätös elämäni tehdä, ja minun tarvitsi toisen lausunnot muodostavat mieleni parhaillaan että hoitoa. En epäröisi pyytää toista mielipidettä uudelleen – tai jopa kolmannen – jos olisin tilanteessa, jossa Halusin vain tietää kaikki minun vaihtoehtoja.

Mar, tämä on Sheryl. on kansainvälinen toimisto mahdollisuus pyytää e-kuulla. Meillä on edustaja Etelä-Amerikassa Columbia. Ne voivat myös auttaa Tapaamisten. Toivottavasti tämä on hyödyllinen., Yhteystiedot, Beatriz Heilbron, Puhelin: 57-1-215-3695, Faksi: 57-1-215-3694, colombia.oficina @, osoite, Centro Médico Santa Ana, Calle 119 No. 7 -14, Oficina 314; Bogota, Kolumbia, Toimiston aukioloajat, klo 9 kolmetoista, maanantaista perjantaihin

Hei kaikki, Äitini on diagnosoitu maksasyöpä, hän ei ole koskaan ollut alkoholisti, eikä ole ollut tahansa hepatiitti. Hän on ollut diagnoosi maksakirroosi. Aikaisempi krooninen verenpainetauti, josta hän on saanut Losartan. Uskon, että tämä on lääkitys, joka on aiheuttanut vahinkoa hänen maksan, aluksi maksakirroosi ja myöhemmin syövän diagnoosin. Sillä maksasyövän hän on jo ollut kaksi kierrosta transkatetri- valtimon chemoembolization ja yksi hoito radiotaajuisen ablaatio. Aluksi hän oli yksi kasvain, nyt hänellä on kaksi. Niiden koko ei ole parantunut. Hän saa nyt Nexavarin. Haimme toista lausuntoa, vaan ne kaikki vieraassa maassa Etelä-Amerikassa, jossa tekniikka ei ole yhtä moderni kuin Yhdysvalloissa. Voisiko joku täällä auttaa minua toisen asiantuntijalausunnon?; Kiitos!

Erittäin hyvä artikkeli. Ehdotan kaikille saada toinen lausunto vain on turvallista. Olen käyttänyt toisen lausunnon palvelu https://secondopinions.com muutaman kerran ja aikoo tehdä niin. Sillä aikaa ja hinnoitella sen arvoista. Erittäin ammattitaitoinen ja pelasti minut kasan rahaa.

Hei, olen yrittänyt selvittää, miten aloittaa prosessi löytää joku, antaa toisen lausunnon hänen Pathology Kaiserin., Minun sähköposti on ellenlehner@gmail.com., Kiitos, Ellen

Kun olin diagnosoitu rintasyöpä minun kirurgi suositteli modifioidun radikaalin rinnan ja ehdotti myös, että saan 2nd lausunnon ja ehdotti rintojen kirurgi. Näin hänet ja hän sanoi, hän suosittelee joko rinnan tai lumpectomy, mutta jompikumpi olisi tehokas. Rukoiltuaan noin päätöksestä, tunsin pitäisi saada rinnan, jota en saa. Kun palasin kirurgi followup leikkauksen jälkeen, hän sanoi rinnan oli paras päätös, koska oli muita syöpiä rinnassani, joita ei ole merkitty mammografiassa ja jota hän ei tunnistanut leikkauksen aikana ja jos olisin ollut lumpectomy, olisin palata myöhemmin rinnan muutenkin. Niinpä oli 1 leikkaus sijasta 2.

En tiennyt, mitä syöpä on noin. Kun onkologinsa kertoi minulle syöpä olisi levinnyt koko ruumiini ja minun olisi pitänyt Kemoterapia. Olen kuitenkin ole toteuttanut Chemo mutta hormoni terapia yli 2 vuotta. Lopulta hän ehdotti minua leikkaukseen, mutta sitten, en vain on uusi työ. Pyydetty kirurgi odottamaan muutaman kuukauden, mutta hän sanoi En ole leikkaukseen / kemoterapiaa. Nyt on aika minun eläkkeelle. Siksi kävi muutama kirurgien leikkaus / jälleenrakentamisen rintaani tulla normaalia. Mutta he kertoivat, että he eivät voi pelastaa ihoa. Siksi pitäisi ottaa kemoterapia varten 3-4 kuukautta pehmentää ihoni. Muuten ei kirurgi antaa minulle leikkauksen.; Joku kertoi minulle minun pitäisi saada prastic kirurgin lausunnon jälkeen Rintasyöpä kirurgit eivät voineet antaa minulle leikkauksen. En ole aivan varma, jos en pitäisi.

Oikeastaan, minulle annettiin valinta. Kun se varmistettiin skannaukset että minun entinen rintasyöpä oli levinnyt minun luut minun onkologi kertoi hänelle suunnitelmat minulle. Sitten yllätyksekseni hän sanoi & quot; jos tämä olisi minulle olisi saada toinen lausunto. Haluan sinun olevan mukava suunnitelman & quot; Hän teki kaksi ehdotusta yksi oli Mayo. Valitsimme Mayo. He välittömästi teki kaiken kontaktiin minulle. Lähetetyt kaikki tietueet, jotka pyydetty. Saavuimme sinne kahden viikon ja hoito oli uskomatonta. Näin lentäjä lääkäri ja hän määräsi muita testejä. Ne lähetetään minun sairaalan oli jo tarkistettu ja hän oli hyvin ilmoitettiin tilanteeni ennen kuin edes sinne .. Sillä seuraavien kolmen päivän näin eri henkilökunta hänen rquest.They ehdotti sama asia minun onkologi oli kertonut minulle ja lisäsi yksi muu ehdotus. Olen nyt kaksi vuotta, että suunnitelma. Toinen lausunto oli erittäin hyvä asia minulle ja mielenrauhaa. Olen nyt laadittava skannaa kolme viikkoa. Jos lääke toimii hyvin. Jos ei Aion kysyä palata ja olen varma, että hän on samaa mieltä ja ei loukatuksi. Secong lausunnot ovat ainoa tapa edetä.

Jos sinulla ei ole palveluntarjoajaa suositus – etsiä NCI-Määrätyt Cancer Centers, jotka tuottavat laadukasta hoitoa ja ovat tutkimusohjelmia, jotka tukevat uusien hoitojen (resurssi – www.cancer.gov/researchandfunding/extramural/cancercenters/find-a -cancer-keskus) .; Tarkista antajaa määrittää kattavuus – varsinkin jos vierailu on pois verkkoon. Myös, tarkista, että uusi syöpä asiantuntija hyväksyy vakuutuksesi tyyppi.; Kun soitat ajoittaa tapaamisen – selvittää, jos heillä on asiantuntija, jolla on kokemusta hoitavalle syöpätyypin., Suunnitelma tuo potilastiedot – mukaan lukien jäljennökset skannaa, tentit, edellisen hoidon, verikokeita ja patologian dioja mukaasi tapaamiseen.; Ole selvää, mitä etsit toisesta lausunto – tarvitset vahvistuksen siitä, että nykyinen hoito suositus on oikea sinulle? Tai etsit muita vaihtoehtoja? Oletko kiinnostunut kliinisissä tutkimuksissa?; Kun toimi uuden syövän asiantuntija – miksi haet toisen mielipiteen ja kommunikoida ensisijainen tarpeet vierailun.; Mieti suunnitelma seuraavien vaiheiden – sinun ei tarvitse siirtää hoidon saada uusia hoitovaihtoehtoja? Tai voiko hoitosuunnitelma tiedoksi alkuperäiseen lääkärin hoitoa?