voimaharjoittelua ja diabetes

diabetes Trends

Voimaharjoittelu on yksi parhaista, mitä voi tehdä kehosta. Se on keskeinen osa mitä tahansa kunto suunnitelma.

Miten voit saada päivittäinen suklaa fix – ja syödä vähemmän sokeria tai kaloreita, liian? Se on miljoonan dollarin kysymys, että useat yritykset ovat pankkitoiminta ihmisiä kysyy. Viime vuosina sokeriton ja osa-ohjattu suklaa markkinoilla on kasvanut räjähdysmäisesti. On kaikenlaisia ​​sokeriton versioita suosikki nallenamia. Ja voit nyt ostaa yksittäin kääritty suklaapatukoita tai tarttuu 60- 100-kalori osia yhdessä yhä suosittu suukkoja; Voit auttaa sinua päättämään joukossa kaikki vaihtoehdot …

Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa. Kuten ikä, voimaharjoittelu (kutsutaan myös vastarintaa koulutusta), voi auttaa pitää tehdä jokapäiväisiä toimintoja, kuten kävely, taakkoja, ja portaiden kiipeäminen. Plus, se on hyvä luiden.

Diabeetikoille, voimaharjoittelu auttaa kehon

Tutkimukset osoittavat, että se on yhtä hyvä kuin aerobinen liikunta on lisätä miten hyvin elimistö käyttää insuliinia. (Myös tekee aerobinen liikunta voi olla vieläkin parempi.)

Diabetes Association suosittelee, että ihmiset, joilla on tyypin 2 diabetes aloittaa voimaharjoittelun ohjelma auttaa verensokeri.

Jos et ole aktiivinen nyt, tarkista ensin lääkärin kanssa. Kysy, onko kaikki toimet kannattaa välttää.

Se on hyvä ajatus työskennellä sertifioitu kunto ohjaaja tai kouluttaja, niin opit oikea tapa tehdä jokaisen tehtävän.

Voimaharjoittelua ohjelma pitäisi toimia koko kehon kaksi-kolme kertaa viikossa. Määritä aikataulu niin, että voit työskennellä eri lihasryhmiä eri päivinä tai tehdä pidempi harjoitus harvemmin.

Älä toimi samalla lihasryhmien 2 päivää peräkkäin. Anna lihakset mahdollisuus toipua ja saada vahvempi!

Kun aloitat, asettaa itse jopa menestystä kohtuullisella aikataululla. Onko kukin liikkuvat 10-15 kertaa (yksi sarja) jopa kolme kertaa viikossa.

Kun tottuu, että voit vähitellen tehdä enemmän, kunnes teet kolme sarjaa 10-15 toistoa jopa kolme kertaa viikossa.

Aina lämmetä ennen liikuntaa. Reipas kävely on hyvä tapa tehdä se. Kun olet valmis voimaharjoittelua, tee sarja venyy, joilla kukin venytys 30-60 sekuntia, lopeta harjoitus.

LÄHTEET

Diabetes Association: “tyypit Liikunta.”

CDC: “Miksi voimaharjoittelu?” “Ready to Get Strong?

College of Sports Medicine: “Voimaharjoittelu Bone, Lihas, ja hormonit.”