yksinkertaistaa weeknight ateriat

By Alia Hoyt

Tehdä työtä. Koulu. Chores. Lapset. Kuka on aikaa kokata, eikö? Toisin kuin yleisesti luullaan, et! Muutama yksinkertainen pikakuvakkeet ovat kaikki se kestää muuttaa hektinen, heitetään kokoontuminen weeknight aterioita osaksi kulinaarinen nirvanaan. Juttelimme Mollie Katzen laatija myydyin keittokirjoja kuten The Moosewood Cookbook ja sydän Plate, saaden asiantuntija ideoita miten tehdä terveellisen aterian-valmisteen helppoa – ja houkutteleva – koko viikon pitkä.

Laatia suunnitelma hyökätä. Vaikka se ei voi olla kauhean seksikäs, suunnittelu on avain. “Ottavat ainekset on 90 prosenttia ruoanlaittoon” Katzen kertoo. Hän ehdottaa kartoittamalla kahden viikon verran aterioita, luoda ostoslista ja otetaan säännöllisesti kartoitus jääkaappi ja ruokakomero. Tuntuu helpolta, mutta nämä yksinkertaiset tehtävät jäävät usein huomiotta, jättäen pulaan aterioinnin.

Cook eteenpäin. Weeknights yleensä täpötäysi, joten viettää aikaa sunnuntai saada ennen pelin. Monet keitot, pataruoat, salaatteja ja pataruoat voidaan tehdä etukäteen ja kylmässä kolme tai neljä päivää. Jos jääkaappi on varastoitu kanssa valmiita aterioita, kaikki mitä tarvitset terveen keskellä viikkoa päivällinen on liesi tai mikroaaltouuni.

Strategista kanssa tähteet. Älä vain palvelevat samoja ateria uudelleen. Anna sille makeover! “Se vie saman astian ja antaa sille uuden elämän”, sanoo Katzen. Jääneen paistettu kana? Muuttaa sen vuoka tai kanasalaatti. Extra hampurilainen tai makaroni ja juusto viime yönä? Paista noin Acorn squash puolikkaat ja käyttää niitä kulhot varten tähteet.

Prep kasvikset. Jotta rehevillä tuoreita vihanneksia, kuten porkkanaa, vihreitä papuja ja parsakaali RCA palvella (ja tallentaa), keitä ne osittain pian sen jälkeen, kun ostaa niitä. Katzen suosittelee vaaleneminen: Sijoita kasvikset kiehuvaan veteen noin yhden minuutin ajan, annetaan valua, kuiva ja kylmässä. Kun olet valmis käyttämään niitä, sinun tarvitsee vain lämmittää pannulla hieman oliiviöljyä ja valkosipulia, ja keitä vihannekset kunnes tarjouksen. Tarjoile rinnalla pala paistettua tai grillattua kanaa terveelle, täyttö- ja nopea ateria.

Nip siivous alkuunsa. “Uudelleenjärjestäminen on suuri osa siitä, mitä tekee ihmiset haluavat mennä ulos syömään”, Katzen kertoo. Jos likaiset kattilat ja pannut ovat sinun akilleenkantapää, tinkiä keittämällä aineet keskenään. Tehdä kuitu- ja vitamiini-pakattu lautasen täysjyvävalmisteet pastaa ja kasviksia, esimerkiksi yksinkertaisesti pudottaa kasvikset pataan kiehuvaa vettä, kun pasta on minuutin tai kaksi vasemmalle, sitten valua ja sekoita oliiviöljy. Yksinkertainen? Yep! Namia? Todellakin!

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto